Ingenieursbureau Fundar

Complete contractbeheersing

Kaderrichtlijn Waterprojecten/NURG Noordoost Nederland
Knooppunt Joure
DBFM-contract Verbreding Lekkanaal/3e kolk Beatrixsluis

Fundar

Fundar is een online ingenieursbureau. Het wordt gevormd door zelfstandigen die gezamenlijk hun capaciteiten, kennis en kunde aanbieden. Er is een breed kennisvlak onder de zelfstandigen door de verschillende specialismen.
Fundar is opgericht door Menno Hedlund (LinkedIn) en Jelte Seldenrust (LinkedIn). Zij zijn allebei zelfstandige in de infrastructuur met ruime ervaring in de civiele techniek en de uitvoering van (innovatieve) contracten.

De naam Fundar

Fundar: het is begonnen als fantasienaam. Het bleek een Spaans werkwoord te zijn, met de volgende betekenis: regelen, iets op touw zetten, oprichten, bouwen, construeren, funderen, onderheien, op gang brengen. Zeer toepasselijk, de naam Fundar was gekozen.

De markt en Fundar

Fundar speelt in op een aantal ontwikkelingen in de markt, namelijk:

  • een groeiende behoefte om projecten uit te besteden in plaats van het inhuren van mensen;
  • een toenemende behoefte aan deskundig en flexibel personeel;
  • een toenemend aantal zelfstandigen;
  • een steeds verdergaande digitalisering van onze werkzaamheden.

De kracht van zelfstandigen is hun deskundigheid, flexibiliteit en gedrevenheid. Als online ingenieursbureau bundelt Fundar deze kracht voor u als opdrachtgever of aannemer. Fundar richt zich op het aannemen van werken met een team van zelfstandigen. Met Fundar bent u verzekerd van de kwaliteit, continuïteit en een scherper tarief dan het gescheiden inhuren van verschillende zelfstandigen. U heeft geen zorgen over de onderlinge samenwerking, het verzorgen van share-capaciteit en u heeft direct de beschikking over moderne softwareapplicaties om uw project en contract professioneel te managen.
Zelfstandigen hebben als voordeel dat ze participeren in het aannemen van projecten. Ze kunnen zelf hun uren inschatten en hun tijd zo efficiënt mogelijk inplannen. Hierdoor kunnen zij scherp inschrijven.

Opdrachtgevers en Fundar

Fundar levert voor opdrachtgevers de juiste mensen en middelen om projecten beheerst uit te voeren. Veel ervaring is er met procesbeheersing binnen projecten en organisaties.

Aannemers en Fundar

Fundar begeleidt aannemers/opdrachtnemers bij de inschrijving, voorbereiding en uitvoering van contracten. Er wordt gestreefd naar meer efficiëntie voor de aannemer/opdrachtnemer en een tevreden opdrachtgever.