Ingenieursbureau Fundar

Complete contractbeheersing

Vaarwegen Zeeuwse Delta (VZD)
IGO 2011 – 2012
Kaderrichtlijn Waterprojecten/NURG Noordoost Nederland

Team

Zelfstandige professionals

Fundar biedt zelfstandigen de mogelijkheid om gezamenlijk werk aan te nemen waarbij Fundar de online tools kan leveren om het project te beheersen. Tevens is Fundar voor opdrachtgevers en aannemers in de infrastructuur een portaal om zelfstandige professionals te vinden. Fundar krijgt op dit gebied vaak aanvragen en is daarom altijd op zoek naar nieuwe zelfstandigen.

LinkedIn

Fundar maakt voor haar overzicht van betrokken zelfstandigen gebruik van de mogelijkheden van LinkedIn. Het Fundar-team heeft zich verenigd via de LinkedIn Fundar Group. De Fundar Group is bestemd voor zelfstandige professionals werkzaam in de civiele infrastructuur. Via dit portaal houdt Fundar de aangesloten zelfstandigen op de hoogte van het laatste nieuws en opdrachten.

Aanmelden zelfstandige

Als zelfstandige kunt u zich aanmelden door via LinkedIn lid te worden van Group Fundar. U krijgt dan via LinkedIn de aanvragen die via Fundar zijn binnengekomen. U bent van harte uitgenodigd. Mocht u hierover vragen hebben dan helpen wij u graag. Ga hiervoor naar de contactpagina.