Ingenieursbureau Fundar

Complete contractbeheersing

Reconstructie verkeersplein Gieten
LVO+ Levensduur Verlengend Onderhoud RWS Oost Nederland
Aanleg N345 Rondweg Voorst

FAQ

Hier vindt u de antwoorden op vaak gestelde vragen aan Fundar. Zit het antwoord op uw vraag er niet bij… neem dan gerust contact met ons op.

Wat levert het me op?

 • Bij Fundar kunt u terecht om de complete contractbeheersing of kwaliteitsborging uit te besteden. Fundar formeert een projectteam en voert het werk uit. Fundar staat garant voor de continuïteit en kwaliteit van het product of de dienst.
 • Tevens is Fundar een portaal om in contact te komen met zelfstandigen in de infrastructuur. Deze zelfstandigen hebben allemaal hun eigen specialisme.

Waarom zou ik werk uitbesteden aan Fundar?

 • Als u werk uitbesteed waarborgt Fundar de continuïteit en kwaliteit en zijn de werkzaamheden verzekerd. Wij bieden de deskundigheid en flexibiliteit van zelfstandigen tegen een scherp tarief.

Welke garantie krijg ik als ik werk uitbesteed?

 • De continuïteit is gegarandeerd en de kwaliteit van de werkzaamheden verzekerd conform DNR 2005.

Wat kost het me?

 • De organisatiekosten, het beschikbaar stellen van software tools, het garanderen van de continuïteit en het verzekeren van het werk kost tussen de 10 en 15 % (afhankelijk van de opdracht) extra ten opzichte van het direct inhuren van een of meerdere zelfstandigen. Voordeel is dat u geen zorgen meer heeft en duidelijk weet wat u krijgt.

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over een ingehuurde zelfstandige?

 • Als u niet tevreden bent over een zelfstandige kunt u dit kenbaar maken aan Fundar. Fundar zal voor een oplossing zorgen. Fundar beschikt over een pool van kwalitatief goede zelfstandigen. Om dit te borgen wordt van te voren ieder zelfstandige beoordeeld op geschiktheid en worden de projecten geëvalueerd.

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over het aan Fundar uitbestede werk?

 • Als u niet tevreden bent over het uitbestede werk dan kunt u dit aan Fundar kenbaar maken. Klachten zullen adequaat worden opgelost. Middels een evaluatie aan het einde van het werk maar minimaal 1x per jaar kan dit tevens worden aangegeven. Verder zijn de werkzaamheden verzekerd conform DNR2005.

Wanneer kan ik de werkzaamheden beter uitbesteden aan Fundar?

 • Wanneer u een wat langer lopend project met meerdere zelfstandigen wilt bemensen en daarbij verzekerd wilt zijn van de kwaliteit en continuïteit kunt u dit beter uitbesteden aan Fundar. Fundar beschikt over de software tools om de grotere projecten efficiënt uit te voeren.
 • Als u geen capaciteit heeft om zelf te zoeken naar een zelfstandige of geen risico wilt lopen in continuïteit of kwaliteit.

Wanneer kan ik beter direct een zelfstandige inhuren?

 • Als u als opdrachtnemer weinig tot geen risico loopt ten aanzien van de continuïteit en kwaliteit dan kunt u beter rechtstreeks een zelfstandige inhuren. Dit zijn meestal de kortlopende werken waarvoor een zelfstandige ingehuurd wordt.

Hoe kan ik mij aanmelden als zelfstandige?

 • Als zelfstandige kunt u zich aanmelden via LinkedIn om lid te worden van Group Fundar. U krijgt dan via LinkedIn de aanvragen die via Fundar zijn binnengekomen. U bent van harte uitgenodigd. Mocht u hierover vragen hebben dan helpen wij u graag. Ga hiervoor naar de contactpagina.